AKÁR -70% KEDVEZMÉNY! KATTINTS AZ AKCIÓKÉRT!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 50.000 FT FELETT!

Cikkek

Cikkek

 

Az iskolakezdés mindig drága időszaka az évnek, és mivel a megélhetési költségek válsága oly sok embert érint, sok szülő érzi a nyomást ebben az évben. Ezt szem előtt tartva a borbélyszakma tagjai felléptek az Egyesült Királyságban a közösség támogatására és ingyenes hajvágást kínáltak az iskolába visszatérő gyerekeknek.


Borbélyok ingyenes hajvágást kínálnak az iskolába visszatérő gyerekeknek


A „Less Than Zero Barbers” Chesterfieldben, a „The Blind Pig Barbers & Bar” Darlingtonban, a „Industry Barbers” West Yorkshireban és a „Route 8 Barbers” Swindonban mind létrehozta saját kezdeményezését a rászoruló családok támogatására. 


A Less Than Zero Barbers borbélyai eredetileg úgy döntöttek, hogy egy hónapig ingyenes hajvágást kínálnak azoknak a gyerekeknek, akik visszatérnek az iskolába, de most meghosszabbították ezt az ajánlatot, mivel túlterheltek az érdeklődő családok. Martin, a tulaj, a fodrászat szerepéről szólva hozzáteszi: „Úgy érezzük, hogy a fodrászat az a közösségi csatorna – amely egy álláskereső vagy lehetséges munkaadó összekapcsolásáról szól, vagy ruhák és élelmiszerek gyűjtéséről a hajléktalanoknak, vagy beteg gyermekek támogatásáról. – Mi mindent megteszünk.”


Miután megduplázta az eredetileg vállalt vágások számát, a The Blind Pig Barbers & Bar úgy döntött, hogy nyitva hagyja az ajánlatot minden korosztály és stílus számára, akik iskolába készülnek. James Robson tulajdonos a következőket mondta: „Teljesen elsöprő volt. A foglalások szinte egyik napról a másikra megteltek. Ennél jobb választ nem is kaphattunk volna. Ez csak azt mutatja, hogy jelenleg nagyon sok család küszködik. Ettől kissé elkeseredtem.”


Az Industry Barbers tulajdonosa, Joe Slack kibővítve azon döntését, hogy 15 éven aluli gyerekeknek ingyenes kedvezményeket kínál. Joe így nyilatkozott: „Szerencsések vagyunk, hogy továbbra is itt lehetünk üzletként, köszönhetően a borbélyainknak, valamint a helyi közösség, barátaink és ügyfeleink segítségének és támogatásának, hogy túléltük itt a világjárvány idején. Tehát, ha valami ilyesmit ajánlunk fel, az a mi módunk arra, hogy valamit visszaadjunk a közösségnek.”


A Route 8 Barbers tulajdonosa, Sylvester King megosztotta: „Ajánlatunkat már futtatjuk, és jövő péntekig tart. Fodrászként mindig is hittem abban, hogy azért vagyunk itt, hogy a minket támogató közösséget szolgáljuk. Az ajánlat nem korlátozódik semmilyen fazonra vagy stílusra, mivel nem akartuk korlátozni a szülőket. Ráadásul így a gyerekek olyan fazont viselhetnek, amilyet csak akarnak és ami növelheti az önbizalmukat is.”


Forrás: https://modernbarber.co.uk/barbers-offering-free-haircuts-for-kids-going-back-to-school/